jueves, 26 de marzo de 2020

Que he fet aquesta cuarentena?
Aquesta cuarentena la he aprofitat i l'he fet bastant productiva la veritat.

Em llevo bastant tard d'hora, aprofito i trec les coses del rentavaixelles i poc després menjo.
Després d'haver menjat, em poso a jugar a la PS4 amb els meus amics mentre que parlo amb ells,
Estic jugant als jocs NBA 2K20, Rainbow Six Siege i Call of Duty principalment fins aproximadament les 5 30 de la tarda.+

A esa hora surto al pati de la meva casa i durant aproximadament una hora o hora i mitja estic jugant a bàsquet. Quan acabo em fico cap a casa i bereno.

Al cabar de berenar em poso a fer exercici físic que el meu entrenador m'ha demanat, i al acabar faig alguna cosa extra, estic una hora i mitja més o menys. Acabo aprox a les 9 de la nit.

Sopo i al acabar em poso a jugar a la PS4 amb els meus amics fins aproximadament les 3 de la nit.

També alguns dies he fet altres coses com tirar amb el arc que tinc a casa

Com veig la situació del Coronavirus?
Jo veig la situació del coronavirus com una situació molt preocupant, ja hem vist tota la mobilitat i repercusió que ha tenit a la nostra societat. La veritat es que jo crec que aquest tema s'allargarà segur més de 2 setmanes, jo crec que mínim serà 1 mes de duració de la quarentena, mínim i necessàries ja que està afectant molt a la nostra gent.

El que més trobo a faltar és veure als meus amics, relacionarme amb més gent, anar a la muntanyeta a jugar a bàsquet amb els meus amics, en general relacionarme amb la gent de l'exterior.

La meva sensació dintre del que cap no està sent molt afectant, ja que disposo a la meva casa d'un pati molt ampli, el qual puc passar l'estona all'a, fer coses que normalment faig o fer diferents activitats noves.
Per una altra banda està sent dur perquè conec gent que l'ha patit.






lunes, 23 de marzo de 2020

LA INFORMACIÓ AL PODER
NOTÍCIA INTERNACIONAL
Un nou virus a Wuhan se expandeix d'una manera molt considerable a la zona Oriental de Àsia. Principalment ubicat a Xina però amb primers casos a Tailandia i Japó.
Aquest cap de setmana 19 i 20 de gener hi ha hagut noves oleades de infecció. 
Fins a les hores han mort ja 3 persones i tot apunta a la ciutat del centre de Xina dita Wuhan.
Aquest cap de setmana s'han trobat 136 persones positives i puja a un total de 198.
La OMS ha confirmat això a través del seu twitter.
NOTÍCIA NACIONAL

El Sueldazo de la ONCE: Sorteo del sábado 18 de enero del 2020

Els cupons que coincideixin amb el guanyador de el premi principal en els seus cinc xifres han estat agraciats amb 20.000 euros. Els que tinguin les mateixes quatre últimes xifres, amb 200 euros; els de les tres últimes, amb 30 euros; els de les dues últimes, amb 4 euros, i els de l'última xifra, amb 2 euros
Els sortejos de el gran sou de l'ONCE es celebren cada dissabte i cada diumenge. Divendres es sorteja el Cuponàs, amb un premi de 9 milions d'euros a les cinc xifres i la sèrie. I de dilluns a dijous, el cupó diari, dotat amb 35.000 euros i una paga de 36.000 euros a l'any durant 25 anys a la sèrie afortunada.

Autors Català: Mercè Rodoreda i Gurguí fou una novel·lista catalana. Ha estat anomenada la novel·lista catalana més important de la postgue...