lunes, 4 de mayo de 2020

Sant Jordi
En un món no molt llunya vivia un cavaller dolent en un castell molt gran.
Aquest cavaller tenia moltes malvades idees, de conquistar el món. El seu inici del seu pla va ser raptar a la princesa, filla del rei més important del món.

El cavaller va demanar al rei que a canvi de retornar-li a la seva filla ell li tenia que donar diners i una part del seu regne.

El rei temia molt per la seva filla però no volia donar-li aquests diners al cavaller i va optar per fer una altra cosa. Va trucar a un dels millors detectius de la ciutat, el drac Paco conegut per atrapar a molts dels delinqüents més famosos.

El Drac va dir que si ho faria i va marxar direcció al castell del cavaller, va caminar i volar durant alguns dies fins que es va apropar al monstruós castell.

Va agafar la seva arma secreta que era una rosa màgica amb la qual va obrir la porta amb molta facilitat.

Dins del castell i havia molta gent dolenta que el drac va matar llançant foc i poc a poc anava avançant per el castell.

Va arribar a la planta d'adalt on residia el cavaller i el va asesinar llençant pues amb la seva rosa màgica,

Va arribar a on estava la princesa i la va salvar, se la va portar volant de volta amb el seu pare, quan el rei va veure que el drac ho havia fet es va posar molt feliç.

El rei va pagar al drac i el drac li va donar la rosa com record.

Autors Català: Mercè Rodoreda i Gurguí fou una novel·lista catalana. Ha estat anomenada la novel·lista catalana més important de la postgue...