lunes, 13 de abril de 2020

El meu ''viatge a Estats Units''
Si no ens trobessim a la situació actual de confinament un dels llocs que m'hagués agradat visitar i que és una cosa que vull fer algun dia és visitar els EE.UU de Amèrica.
És un lloc que m'agrada molt, es una barreja entre modernitat i coses, escultures boniques com la estatua de la llibertat.

A mi encara que és complicat el que m'agradaria fer seria un gran Tour per uns quants estats.
Primer de tot aniria a Nova York, per mi la ciutat més gran, allà m'agradaria estar uns dies visitar llocs com el zoo... El següent lloc que visitaria seria Philadelphia, és una ciutat que és bonica i principalment el que m'agradaria es veure un partit del meu equip de la NBA Philadelphia 76ers.
Continuaria baixant per visitar la capital , Washington D.C, que està sota Philadelphia i tambés és bon lloc per veure.
A continuació aniria al Sud-Est-Sud-Centre a visitar dues ciutats que m'agraden molt, la primera es Miami, a la qual estaria uns dies a la platja, i després anant més cap al oest aniria a Nova Orleans, una ciutat molt alegre.
Continuaria el viatge cap a la zona Oest passant per llocs com Texas i Arizona que són zones més desertiques però que igualment tenen el seu encant i també està bé per visitar.
La última zona que visitaria seríen dues ciutats al Estat de California. La primera de tot ''Los Angeles'', una ciutat molt gran, bonica i important que està situada a prop del mar i que té infinitat de llocs per veure, i l'últim lloc seria San Francisco, passant pel mític Golden Gate arribaria a la meva última ciutat la qual visitaria a fons durant dies, i passat aquest agafaria un  vol per tornar a Espanya.

Aquest viatge duraria unes tres setmanes aproximadament
Estados Unidos - Wikipedia, la enciclopedia libre

Autors Català: Mercè Rodoreda i Gurguí fou una novel·lista catalana. Ha estat anomenada la novel·lista catalana més important de la postgue...